RESTAURANT

VIKARER & PERSONALE TIL RESTAURANT

Har du brug for kvalificeret vikarer eller fast personale til dit hotel i København?

Vi tilbyder arbejdskraft med mange års erfaring inden for hotelbranchen og vi kan hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige service- og hotelpersonale, som matcher dine behov og forventninger. Vores tilgang er grøn, både når vi taler bæredygtighed, men også når vi taler gode arbejdsforhold for vores ansatte.

Mennesker er kernen i vores forretning – og derfor kan du altid få den arbejdskraft du står og mangler.

Køkkenmedhjælper til catering & kantine

Vi tilbyder køkkenmedhjælpere som vikarer eller fast tilknyttet køkkenpersonale til kantine eller catering i Købehavn. Vores køkkenmedhjælpere kan løse alle typer af services og opgaver, der måtte være nødvendige i køkkenet. Vores personale har alle tidligere erfaringer fra storkøkkener og har alle et gyldigt hygiejnebevis. Vi har døgnvagt og kan levere køkkenpersonale inden for en time, uanset om det er en faglært eller ufaglært medarbejder, der er behov for. Vores køkkenvikarer møder altid op i sorte T-shirts og skridsikre sko og medbringer hygiejnebeviser, der dokumenterer, at de er kvalificerede til at arbejde med fødevarer.

Vores køkkenmedhjælpere og assistenter:
• Har mindst 1 års. erfaring inden for køkkenområdet.
• Har hygiejnebevis og kvalifikation til at arbejde med fødevare
• Har kendskab til storkøkken
• Er mødestabile og ansvarsbeviste
• Taler flydende engelsk eller dansk

Tjener & serveringspersonale til restauranter

Du kan helt fleksibelt booke en eller flere tjenere som vikar eller fast tilknyttet personale til din restaurant eller café i København. Vi leverer kompetente og hårdtarbejdende servicepersonale, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Uanset om det er en kortvarig periode eller til mere permanent bemanding af din restaurant, så kan vi hjælpe. Alt vores servicepersonale, som kan klare opgaver som tjener, har mange års erfaring inden for branchen og vi kan derfor hurtigt finde de rette mennesker, som matcher dine behov og forventninger.

Opvasker til restaurant

Du kan helt fleksibelt booke en eller flere opvaskere som vikar eller fast tilknyttet personale til restauranter i København. Vi leverer kompetente og hårdtarbejdende opvaskere, som altid sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Uanset om det er en kortvarig periode eller til mere permanent bemanding af din restaurant, så kan vi hjælpe. Alt vores personale, som kan klare opgaver som opvasker, har mange års erfaring inden for branchen og vi kan derfor hurtigt finde de rette opvasker, som matcher dine behov og forventninger.

Følgende kan siges om vores vikarer eller personale til opvasker:
• Mindst 1 års erfaring inden for køkkenområdet.
• Er omstillingsparate, mødestabile og ansvarsbevidste
• Vi kender vores opvasker og vi ved, hvor vi skal sende dem ud for at de yder optimalt og trives i arbejdet.
• Taler flydende engelsk eller dansk

Rengøringspersonale til restaurant

Vi kan levere rengøringspersonale og vikarer til restauranter og caféer, som kan løse alle typer af opgaver, der er nødvendige i køkkenet eller til generel lokalerengøring. Vi har et stort medarbejderkartotek af rengøringspersonale som alle mange års erfaring. Vi kan derfor hurtigt og fleksibelt finde det helt rigtige personale, som matcher dine behov og forventninger. Følgende kan siges om vores vikarer eller personale til opvasker:

Følgende kan siges om vores vikarer eller personale til opvasker:
• Mindst 1 års erfaring inden for køkkenområdet.
• Er omstillingsparate, mødestabile og ansvarsbevidste
• Taler flydende engelsk eller dansk
• Anvender kun bæredygtige rengøringsartikler